bgzychbg0
ВЕЛИКОДНІ ПОДАРУНКИ ВОЇНАМ ООС
Великдень — це одне з найбільших християнських свят. Кожен у цей день повинен відчути радість від Воскресіння Христового і посмакувати паскою та крашанками.
Наші воїни захищають мирне життя на передовій у зоні ООС. Саме тому, 28 квітня, напередодні Великодня проведена районна доброчинна акція «Великодня посилка воїнам Збройних Сил України в зону проведення ООС».
10n
 
5 n
В благочинному заході взяли участь голова районної ради Олег Дмитренко, голова райдержадміністрації Геннадій Луценко, заступник голови районної ради Сніжана Головкіна, заступник голови райдержадміністрації Володимир Чернов, керуюча справами виконавчого апарату районної ради Лідія Опанасенко, керівник апарату райдержадміністрації Світлана Александрова.
4 n
 
Приємно відзначити, що до цієї акції долучилися працівники виконавчого апарату районної ради, працівники відділів та управлінь райдержадміністрації, районних установ, організацій, міська, сільські, селищні ради, сільгосппідприємства району, Прилуцький агротехнічний коледж, Прилуцьке управління Державної казначейської служби України Чернігівської області та всі небайдужі жителі Прилуччини. Під час проведення акції громадою було зібрано близько 1,5 тонни продукції: продукти харчування, засоби особистої гігієни, смаколики до свята та ін.
2 n
 
У своєму слові голова районної ради Олег Дмитренко наголосив, що надзвичайно приємно усвідомлювати, що у такий складний для нашої держави період мешканці Прилуччини проявляють найкращі риси нашого українського менталітету: доброту, співчуття до ближнього та людяність.
6 n
 
З теплом сердець, вірою у мир гостинці передаються для наших захисників. Дуже хочеться, щоб наші вояки, які несуть службу в зоні ООС, знали, що про них пам’ятають і чекають їх живими та здоровими.
7 n
 
Зазначимо, що з початку бойових дій на Сході України сільськими, селищними громадами, підприємствами, установами та організаціями району 26 разів збиралась допомога та передавалась волонтерами в зону бойових дій. Голова райдержадміністрації Геннадій Луценко сердечно привітав усіх присутніх з Великоднем - святом світла, радості і життя, побажав всім щастя та Великоднього піднесення.
3n
 
Голова ГО «Патріот Прилуки» Олександр Дуденок висловив всім щирі слова подяки за підтримку, дієву допомогу та пообіцяв доправити усі посилки нашим воїнам-землякам вчасно.
Вдячні усім небайдужим, хто доклав зусиль, щоб у ці святкові дні, на столі у хлопців, які знаходяться далеко від дому, були великодні смаколики!

Оголошення

Відбудеться сесія

11 лютого 2022року о 10. 00 год. відбудеться 14(позачергова) сесія Прилуцької районної ради восьмого скликання у сесійній залі в адміністративній будівлі за адресою: м. Прилуки, вул. Київська, 220.

Відбудеться прямий телефонний зв'язок

До відома населення району

          28 лютого 2022 року з 10.00 до 12.00 години відбудеться прямий телефонний зв'язок населення району із заступником голови Прилуцької районної ради Головкіною Сніжаною Сергіївною за номером 5 – 33 – 71 або
5 – 32 - 09

Відбудеться прямий телефонний зв'язок

До відома населення району

          28 січня 2022 року з 10.00 до 12.00 годин відбудеться прямий телефонний зв'язок населення району з головою Прилуцької районної ради Дмитренком Олегом Миколайовичем за номером (04637) 3-13- 30.

Відбудеться прямий телефонний зв'язок

До відома населення району

          21 грудня 2021року з 10.00 до 12.00 години відбудеться прямий телефонний зв'язок населення району із заступником голови Прилуцької районної ради Головкіною Сніжаною Сергіївною за телефоном 5 – 33 – 71 або
5 – 32 - 09

Щодо надання пропозицій у план роботи районної ради

Шановні депутати!
Хто бажає подати пропозиції у план роботи районної ради на 2022 рік щодо внесення того чи іншого питання на розгляд пленарних засідань сесій чи засідань постійних комісій, повідомте, будь ласка, на електронну пошту ради чи у зручний для Вас спосіб до 14 грудня 2021 року.

Про початок ліквідації юридичної особи

Прилуцька районна рада повідомляє про початок ліквідації юридичної особи "Районна дитячо-юнацька спортивна школа Прилуцької районної ради Чернігівської області (ДЮСШ)" , код ЄДРПОУ 33004138, що знаходиться за адресою: 17508 Чернігівска область, Прилуцький район, вулиця Шкільна, 5

Соціальна реклама

Розроблено в рамках проекту «Freedom»